Over NLease

NLease het wagenparkbeheer programma waarmee u meer grip krijgt op uw wagenpark.

Online, dus altijd en overal

Met de online software NLease van NL wagenparkbeheer beheert u alle gegevens die nodig zijn voor een goed georganiseerd leasewagenpark voor personenautolease.

Niet meer afhankelijk van zelf ontwikkelde spreadsheets of een ingewikkeld HRM pakket

Waar u ook bent, een computer met internet aansluiting is voldoende om in één oogopslag de status van uw leasewagenpark te overzien. U bent niet meer afhankelijk van zelf ontwikkelde spreadsheets, een HRM pakket of het online programma van uw leasemaatschappij. Zeker als u zaken doet met meerdere leasemaatschappijen of van plan bent scherper in te kopen, is NLease dé uitkomst. NLease gaat uit van úw leasewagenpark, hoe dit ook samengesteld is, en bewaart alle gegevens van uw leaseauto’s op één punt.

Vergroot uw inzicht

NLease bestaat uit een aantal modules waarin u stapsgewijs alle informatie van uw wagenpark onder kunt brengen. Gegevens van leaseoffertes, leasecontracten, berijders, leaseauto regelingen, leasefacturen en dergelijke kunnen snel en overzichtelijk worden verwerkt waardoor u niet alleen het overzicht houdt, maar ook snel en actief beslissingen kunt nemen.